Pyszna i zdrowa
pasta z wędzonego pstrąga z serkiem i chrzanem
Idealna do kanapek.
Był już prezentowany na blogu przepis na:
Dziś zapraszam również na pastę, ale z innej rybki.
Polecam wędzonego pstrąga.
Składniki:
- wędzony pstrąg ( średniej wielkości)
- 125g kremowego serka Philadelphia
- 2 łyżeczki chrzanu ze słoiczka
- sok z połowy cytryny
- 1 łyżka oliwy z oliwek
- 1/2 pęczka szczypiorku
- sól i pieprz do smaku
W miseczce wymieszałam serek, chrzan, oliwę z oliwek oraz sok z cytryny.
Przyprawiłam solą i pieprzem do smaku.
Wsypałam pokrojony szczypiorek.
Wszystko wymieszałam.
Pora na głównego bohatera.
Obrałam go z ości i starałam się nie za bardzo go rozdrobnić.
Kawałki ryby wymieszałam z wcześniej przygotowanym serkiem.
Pasta jest idealna na kanapki.
Smacznego!
2 komentarze:
wygląda bardzo smakowicie ;)
Świetny masz ten Blog :-)
Gratuluję uporczywej pracy w pogoni za prawdziwą popularnością!
Jeśli masz chwilę czasu zapraszam do siebie...
http://bannersbrokerpoland.blogspot.com/
Może udzielisz mi kilku rad :-)
Prześlij komentarz